Basisonderwijs - Kinderdagverblijf†
Peuteropvang - Buitenschoolse opvang
Welkom op Basisschool Floriant

Basisschool Floriant vormt de nieuwste aanwinst in het onderwijslandschap van Tiel. De school is centraal gehuisvest in de stad. De deuren zijn opengegaan van een moderne school met gedegen onderwijs en expertise op taal en sociale vaardigheden. Door de samenwerking met Kinderopvang KaKa wordt het aanbod uitgebreid van 0 tot 12 jaar van 07:30 tot 18:30 uur. Basisschool Floriant biedt ouders en kinderen een veilige omgeving waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn om optimaal te ontwikkelen.†We leiden u graag rond en u bent altijd welkom voor een kop koffie of kennismaking.††
Floriant: Iedereen uniek, samen sterk!

Klik hier om ons schoollied te beluisteren
Onze school
In het logo van Basisschool Floriant zijn diverse kleurrijke bouwstenen afgebeeld,†allemaal bijdragend aan ons doel om kinderen optimaal te ontwikkelen met elkaar. Deze ontmoeting van de verschillende bouwstenen zorgt†voor een brede kennis, ontwikkeling van onze kinderen in de maatschappij en het openstaan voor anderen. De invulling van de bouwstenen vindt u terug in ons identiteitsdocument. Samen vormen de bouwstenen de fundering van de toekomst voor onze kinderen.

Op onze school zijn leerlingen en ouders van alle geloofsovertuigingen en†culturele achtergronden welkom, mits men zich kan vinden in de algemeen geldende normen en waarden op onze school.
Aanbod
Basisschool Floriant staat bekend om gedegen onderwijs met expertise op taalonderwijs en sociale vaardigheden. De verbinding tussen deze twee onderdelen vinden we in het Structureel CoŲperatief Leren, waarbij kinderen niet alleen met elkaar†leren, maar ook verantwoordelijk zijn voor hun eigen en elkaars leerproces.

Voor een toelichting van ons totale onderwijsaanbod verwijzen we u graag naar onze schoolgids en ons schoolplan. Uiteraard bent u†ook welkom om de school te bezoeken zodat we u persoonlijk uitleg kunnen geven over ons onderwijs en het onderwijs in de praktijk kunt zien.†

Kanjerschool

Basisschool Floriant is een Kanjerschool, binnen deze methode wordt structureel aandacht besteed aan sociale vaardigheden, groepsdynamiek en respect voor ieder medemens.

Binnen basisschool Floriant is Kinderopvang KaKa gehuisvest met aanbod van peuteropvang, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn op deze wijze†welkom van 07:30 tot 18:30 uur. Aanmelden van uw kind kan via onderstaande websites:
U kunt de opvang bereiken middels mailadres: floriant@kinderopvangkaka.nl
06-05 Start poŽzieweek†
13-05 Studiemiddag, kinderen les tot 12:00 uur
15-05 OR-vergadering
24-05 Open Podium groepen 5/6
30-05 Hemelvaart, alle leerlingen vrij
31-05 Dag na Hemelvaart, alle leerlingen vrij
06-06 MR-vergadering
10-06 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij
12-06 Groep 8 op kamp tot en met 14-06
17-06 Schoolreis voor de groepen 1 t/m 7
26-06 OR-vergadering
01-07 Tweede rapport
02-07 MR-vergadering
04-07 Ouderavond facultatief
09-07 Ouderavond facultatief
10-07 Sportdag
16-07 Afscheid groep 8
19-07 Laatste schooldag, alle leerlingen om 12:00 uur vrij
22-07 Zomervakantie tot en met 30 augustus†
Facebook-pagina
We onderhouden tegenwoordig een Facebook-pagina. Klik op onderstaand logo om de pagina van Basisschool Floriant te bezoeken.